Хладилници – завладяващото и изгодно в намирането им.

Хладилници – завладяващото и изгодно в намирането им.

В селектирането на хладилни електроуреди винаги изискваме класа, предвещаваща , дълга и безпроблемна употреба на хладилника, достъпно за нашия бюджет . Доста тънък е момента , в който ни се налага нуждата от покупка на хладилници – неотложна потребност от човешкото пребиваване и бит . Ще ви информираме за някои интересни истории около зараждането на първите хладилници, ще ви запознаем със качествата на разнообразните асортименти и грижовно, ще ви посъветваме на кое място може да се спрете най-добрите и пасващи ви асортименти хладилници.

Същност и свойства на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има страхотен вид на интериорна мебел. Специализираният механизъм на дръжката обещава плътно запушване на вратата и изцяло отделя от влиянието на външната среда . Задвижван с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чието преимущество пред компресорния е ниските нива на шум .

Какви видове можете са намерите при хладилниците днес?

Хладилника би могъл да служи за за домакинско ползване, както и за комерсиални и производствени цели. Могат да имат всякаква дизайн и размери да бъдат с една или две врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. Специализирани за употреба в промишлеността биха могли дори да достигнат габаритите на фургон. Хладилниците специализирани за нормалните необходимости на домовете могат да бъдат обзаведени с всякакви качества, удовлетворяващи и най-изтънчените ви увлечения. Що се отнася енергийната си ефективност се разграничават на класове от А до G, където А отговаря на най-високите индикации за енергийна ефективност, а G на и А по-олекотен разход на потребление и от А. Добавените функции могат да бъдат : трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, отстраняване на миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Най-добрите на пазара хладилници 1
Най-добрите на пазара хладилници

Предложенията за хладилници в Техмарт

Идеята на нашата търговия е да излага на клиента най-страхотните оферти за качество на конкурентни цени съответстващи на действителният стандарт . Когато говорим за хладилници, се продават такива в няколко под-категории – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три , Ацветове подходящи на всяко естетическо виждане и дизайн на каквото и да е помещение.

Зараждане на хладилниците

Нашите прабаби и дядовци дори не са изпитвали нужда от замразяване на храната, а просто са я изяждали непосредствено след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Набавянето на храна е било първостепенно значим метод за оцеляване , ден след ден, а не сетивното наслаждение от магията на готвенето, познато ни в наши дни . Най-първичното хрумване за по-дълго и надеждно запазване на хранителни продукти била чрез съдове с вода, стоящи в проветрива зона , завързани с навлажнени парцали или охлаждащи се през нощта . В следващ етап осъзнали, че разтворени в водна течност правилните соли поглъщат доста голямо количество топлинна енергия и решили да ги употребяват за запазване на ниската температура на напитките. Първите приличащи на термоизолирани приспособления , където се запазва температура по-ниска от тази на заобикалящата среда били дупки в зидовете на сградите или изкопавани в почвата , запушени с клони и напълнени със сняг или лед. В именията на някои императори имало отделен отряд около стотина работника , който се грижел за изстудяването , като се започне яденето на масата и се стигне дори до мъртвото тяло на споминалия се владетел .

Оферти за хладилници 2
Оферти за хладилници

Идеалното място за намиране на хладилници

Техмарт е магазин, покриващ грижите за цялостното присъствие на уютната приветливост в нашия дом. Предлага огромен асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за интериора и градината. Ще се озовете сред разнообразие от модели на различни марки на цени , подхождащи на всеки стандарт и изискване . Разнообразието от видове превръща намирането на покупка лесно и приятно. Имате свободната възможност да спестите време, нерви и усилия с идеално структурирания онлайн магазин, с работещи квалифицирани служители, с които може да разберете всичко и бърза и безплатна доставка до всяко населено място на територията на родината .

Видове хладилници 3
Видове хладилници

Първият в историята официално патентован хладилник

Шарл Тепие е френският ум , който първоначално разбрал за признака на замръзване на амоняка, но не запазил правата на откритието си и умрял в голяма сиромашия и недоимък . След известен период от време неговото хрумване застанало в основата на раждането на нашите хладилници. През 1834г. американският изобретател Джекъб Пъркинс успява да получи първото законно право за електрическо замразяване за появата на на компенсионно устройство действащо с етер, това е първият вариант на масови хладилници. Тази разновидност на уреда работел с ръчно задвижвана помпа, която отнемала температурата във въздуха чрез обмен между две камери. В зората на 20в. набира сили и поетапно всеобщо разпространение в домакинствата.

Оферти за хладилници 4
Оферти за хладилници

Първо българско участие в изобретяването на хладилници

Появилият се първи битов изстудяващ машинен уред, измислен от родни производители носи името „Мраз 75“ и излиза на пазара между 1958г. и 1962 г. във фабрика за хладилници в столицата . Първите излезли десетина екземпляра , за кратко време се сдобили с доверието на потребителите и завладели пазара. До 1962г. производството стигнало до големина от шест хиляди броя създадени хладилници.

Добре дошли в Техмарт да се спрете на вашият хладилник.

В обекта на фирмата намиращ се в Перник или в електронното пространството. Разгледайте още, освен хладилници и всякакъв друг тип техника или интериор за вашите домове и най-съкровени места като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Качествени хладилници 5
Качествени хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 6
Най-добрите на пазара хладилници
Вземете хладилници 7
Вземете хладилници
Качествени хладилници 8
Качествени хладилници
Изключително добри хладилници 9
Изключително добри хладилници
Изберете хладилници 10
Изберете хладилници
Нашият каталог с  хладилници 11
Нашият каталог с хладилници
Каталог хладилници 12
Каталог хладилници
Изключително качествени хладилници 13
Изключително качествени хладилници
Видове хладилници 14
Видове хладилници

Същност и свойства на хладилника „Мраз 75“
Какви видове можете са намерите при хладилниците днес?
Предложенията за хладилници в Техмарт
Зараждане на хладилниците
Идеалното място за намиране на хладилници
Първият в историята официално патентован хладилник
Първо българско участие в изобретяването на хладилници
Добре дошли в Техмарт да се спрете на вашият хладилник.