Какво трябва да имаме предвид относно различните типове автогуми съобразно необходимите свойства

Какво трябва да имаме предвид относно различните типове автогуми съобразно необходимите свойства

Автогумите несъмнено са измежду най-съществените детайли за всеки автомобил. Вашите автогуми служат за придаването на максимално удобство и комфорт при задвижването на превозното средство , и гарантирането на защетеността, спрямо автогумите, както на водача, така и на всички наоколо. Когато искате да оправдаете тези цели обаче, е нужно да заложите на точните автогуми. В това изложение ще изведем важните фактори, които е важно да се вземат под внимание при избора им . Като допълнение, ще ви изтъкнем няколко ефикасни напътствия отнасящи се до последващите дейности по поставяне, така че всичко да премине по наистина най-добрия и сигурен начин за вас.

Зимни предложения автогуми

– те са създадени да създадат стандартното превозване на превозното средство в труднопроходими зимни обстановки , нерядко разполагащи с фактори като влажни пътни участъци, снегове и заледявания . Имайки предвид това следствие имат каучукова консистенция, характерна с нужната разтегливост при занижени температурни градуси и осигуряваща правилното сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми най-често се монтират през октомври или ноември и се подменят през пролетта , когато се установи , че мразовитостта и снеговете са вече завършили.

Различните условия изискват различни автогуми – роля и значимост

Различните месеци от годината си има своите особености определящи климата и метеорологичната обстановка около нас. И качествата на автогумите трябва изцяло да отговарят на точно определените времеви условия. Конкретно заради тази следственост на пазара се продават зимни и летни автогуми. Всеки един вид е специализиран да кореспондира на даденото състояние и пътна обстановка. Разбира се можете да се сдобиете с и универсални автогуми, които до някаква степен събират в себе си преимуществата на зимните и летните гуми . Нека да разберем по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Разнообразие от автогуми 1
Разнообразие от автогуми

Как да изберете съответстващите ви автогуми?

Наложително е при търсенето на автогуми да се вземат под око няколко значително важни съображения и характеристики . Тези фактори ще ви бъдат полезни да узнаете кои са най-точните и съответстващи автогуми за вашето возило. Те стартират от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до елементи като съответната цена и предназначение . В следващите редове на материала ще разберете онова, което трябва разберете за посочените детайли, изпълняващи важна роля в процеса на закупуване .

# Главни данни , да предвидим в подбора на автогуми

Размер – размерът със сигурност е една от съществените характеристики, които е нужно да се предвидят . За всеки тип кола си има отговарящ размер автогуми, често посочен в нейното ръководство . Със сигурност прочетете това упътване и имайте предвид дадените в него параметри. Купуването на непасващ за вашата кола размер автогуми е възможно да донесе няколко недобри последици при управление, като например излишен разход на енергия , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от голямо значение в процедурата на подбор на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която определената автогума е способна да поеме. От своя гледна точка пък скоростният показател разкрива последната вероятна скорост за определената автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният индекси посочват ограниченията при работата на посочените видове и модели автогуми, с които всеки един водач е длъжен да се придържа.

Роля – под „роля“ разбираме в какви пътни условия обичайно ще се движат конкретните автогуми. Разнообразната обстановка на пътищата изисква и различни методи и особености от страна на автогумите. Автогумите, изобретени за управление в градска среда , със сигурност гарантират по-икономично харчене на гориво и максимално кратък спирачен път. Ако обикновено минавате по магистрали или други главни пътища, основни за покупката на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, максималното взаимодействие с пътната настилка и последващият комфорт при управление.

Разноски – напълно нормално колкото по-стойностни автогуми желаете да поставите на използваното от вас превозно средство, толкова по-висока цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки всичко помислете подробно за кой тип автомобил търсите , в какви условия ще ви се налага да го използвате и кой тип детайли на автогумите са от огромно значение за вас. С този метод ще можете да реализирате възможно най- съответстващото и задоволително за вас съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Намерете автогуми 2
Намерете автогуми

Летни варианти автогуми

– подхождат точно на метеорологичните обстоятелства по време на топлия пролетно – летен етап в родината. Материалите , от които са направени те, предпазват от амортизация при бързи скорости, както и проблеми като последица от прекомерните жеги . Монтирайки на колата си летни автогуми, можете да бъдете убедени , че те ще се запазят в отлично състояние за значително дълъг времеви период .

Универсални автогуми Създадени с цел да се избегне досадната и неприятна за редица водачи на автомобили смяна на автогумите на всеки шест месеца. Дори и да не са способни нацяло да компенсират зимните или летните такива, те комбинират голяма част от характеристиките на двата типа и позволяват запазването на нужните равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми предоставят сигурното придвижване на колата през зимата, а от друга – са устойчиви на обичайните летни горещини.

Разгледайте автогуми 3
Разгледайте автогуми

Експресна доставка

– получаването на стоките от сайта ни стандартно се получава веднага в рамките на следващия работен ден. Дори съответният тип гуми се е изчерпал в склада ни и се налага тепърва да се внесе от Германия, интервалът е до 10 работни дни.

Вижте автогуми 4
Вижте автогуми

Гарантирано качество

– много доброто качество на автогумите и не само, налични в каталога на сайта ни, е сигурно . Всеки вид гуми се закупуват директно от Германия и са на базата на най-модерните Евро стандарти за сигурност и надеждност при движение .

Вие сте на ход да разгледате нашите разновидности на автогуми

Прегледайте каталога на сайта ни и си поръчайте най-добрите автогуми за своето превозно средство ! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете автогуми 5
Намерете автогуми
Разнообразие от автогуми 6
Разнообразие от автогуми
Информация за автогуми 7
Информация за автогуми
Оферти за автогуми 8
Оферти за автогуми
Информация за автогуми 9
Информация за автогуми

Зимни предложения автогуми
Различните условия изискват различни автогуми – роля и значимост
Как да изберете съответстващите ви автогуми?
Летни варианти автогуми
Експресна доставка
Гарантирано качество
Вие сте на ход да разгледате нашите разновидности на автогуми