Uncategorized

детски рокли

 

Пролетни емоции в актуалните за детски рокли

Готови сме да ви запознаем с току-що излязлата колекция детски рокли на „Точици“ , създадена от леки и практични модели удобни за целодневни приключения , както и за изискани моменти . Закачливостта на дребните детайли ще ви пренесе в невероятен свят от приключения и да заобичате пролетните детски рокли.

Скроени с топлота

Подбирайки дрехи за визията на детето си , родителят му придава неповторимост. Точно заради това е добре децата да бъдат спокойни в неспирните лудории и премеждия , но също така и изключителни в своята уникалност . Новите селекции от артикули са направени с оглед на актуалните развития в модата и изискванията на децата и родителите , съобразно истинските необходимости на постоянно развиващия се детски свят. Пролетта ни кара да се прехласнем по ефирност и обаяние от нюанси . Превърнете във кукла вашата малка девойка с новата колекция от детски рокли на „Точици“ .

Детски рокли за всекидневието

Младите девойки обичат да бъдат забележителни , добро решение на проблема са ежедневните детски рокли. Идеален избор се оказва типа с пандели. Тъканта е от лен и памук с с най-добро качество, а допълнителните детайли – панделки са сътворени по образец на детска рисунка . Извивката се спуска фриволно под талията и позволява активни движения. Друго атрактивно предложение е разновидността с Мики Маус и пола – балерина. Щурата щампа създава невероятен вид , а балетната пачка от красиви воали и мек тюл допринася за щурото излъчване . Този модел може да закупите в червено, жълто и розово. Пасващ на всекидневието на една млада госпожица се оказват джинсените разновидности детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафеникав тон, нежен плат и дължина спускаща се до коляното, ще стане любима на всяка млада госпожица. Ушита за безбройни детски премеждия и танци до безкрай. Няма как да не обърнем внимание и на роклята-гащеризон с пола и колан. Разчупен модел , украсен с шевици по ръба на полата, джобче в фронталната част и няколко махащи с криле пеперуди закачени на колана. Нежно розовият нюанс ни говори за лукс . Без значение с кой от моделите на всекидневни новата колекцията на фирмата да изненадате малкото си момиченце , няма да сгрешите .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

По какъв начин можем да ги открием ?

Верига-магазини в цяла България и интернет страницата за покупки предлагат селекциониран асортимент на артикули за детската визия от 0 до 14-годишна възраст, и разбира се играчки, развиващи интелекта в моментите на забавленията . Способни сме да се натъкнем много неща – от бельо, нощници и спортни серии до официални детски рокли и костюми в съчетание с подходящите елементи според тенденциите. Играчките, като най-истински детски другари , заемат централно място в магазините .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Детски рокли за най-ранна възраст

От векове назад и до сега роклята се смята за символ на женственост и шикозност . От най-ранна възраст така ни карат да усещаме себе си кокетните рокли . Колекциите за деца до 2 години , са смесица красиви цветове с качествени материали , осигуряващи детския комфорт . Добър избор са моделите детски рокли с анимационни филмови звезди. Типа рокля с Елза, точно както героинята от филма , е най-популярна сред детските желания. Без съмнение, имаме оферта и за обожателите на другата анимационна фаворитка – Ана. Видът рокля на Ана е от памучен плат и с къдрици около врата . За максимална елегантност , може да се комбинира с бежаво болеро . Друга разновидност за сектора до 2 години са неоновите детски рокли с цветни мотиви голи рамене. Закачливо раздвижени и с закопчаване от фронтална страна , тези модели са подходящи за безспирните летни премеждия.

Игри и награди

Ако посетите в който и да е от магазините на бранда в В страната и си купите някоя от новите ни детски рокли, момиченцето ви има възможността да участва в игра на флипер , директно в магазина. При набавяне на определен брой точки, взимате още повече добри награди . Не подминавайте факта, че за бранда препоръките от страна на децата са важни . Бихте могли да оставите собствен или детски коментар за вече закупена рокля в страницата на фирмата в социалната мрежа.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Загриженост към децата

Произведени единствено в нашата родина , с най-хубавите естествени материали и феерични багри и оригинални орнаменти , детски рокли на марката са потапящи ни във приказна действителност . Ако желаете да подсилите излъчването с повече детайли, имате възможността да разгледате и подаваните шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен синхрон с пролетните течения . Погледнете и актуалните пролетни серии дрехи и аксесоари за малки мъже .

Останалите ни категории:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 4 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Пролетни емоции в актуалните за детски рокли
Скроени с топлота
Детски рокли за всекидневието
По какъв начин можем да ги открием ?
Детски рокли за най-ранна възраст
Игри и награди
Загриженост към децата

Оставете отговор