Без категория

матраци

матраци

Матраци Симеонов са топ решение за всяко семейно огнище

матраци Симеонов е сред най-избираните и доказали се с времето марки в българската спална индустрия. В в портфолиото на компанията фигурират подбрани видове и категории матраци – от еднолицеви, с две лица матраци и предназначени за деца до типове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от фирмата Симеонов гарантират на клиентите най-добрата услуга, както и най-висока степен на комфорт и почивка когато заспите. В допълнение, продължаващите подобрения по отношение на производствените технологии, различните видове продукти и идейните подходи обещават, че матраците Симеонов напълно покриват всички съвременни норми и закони за за качество и ползи в спането. В следващите редове ще обобщим основните ползи и преимущества от избирането на матраци Симеонов за вашата къща.

Горни матраци

Покриващият матрак е идеалното решение, в ситуациите, при които трябва да решите ситуация с твърдината на матрака или стара спалня. Но това съвсем не е неговото единствено качество. Топ матракът може също така да бъде полезен за настаняване на гости, за всякакви пътувания сред природата и къмпинги. Моделите от тази категория са напълно напаснати с всички ваши конкретни необходимости ще ви гарантират уникално удобство когато спите.

По-малки матраци

Ние от фирма Матраци Симеонов обръщаме голямо внимание и на специфичните желания на малките. Сред тях са включени различни матраци, които са предназначени за ползване в детска и бебешка възраст. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов предлагат стабилна и пластична основа, даваща възможност за нормалното оформяне на цялостната детска опорно-двигателна система. Също така, обещават на малките съкровища колкото се може по-висока степен на удобно и комфортно усещане заради здрав, приятен и максимално добър сън.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – основни раздели с продукти

Както вероятно помните, фирма Матраци Симеонов гарантира много богато продуктово богатство от типове и серии матраци. Освен традиционите такива, нашият екип сме изработили и специални видове матраци, създавани за изискванията и предпочитанията на точно определени клиенти. Вижте какви категории матраци ще видите в в продуктовата ни гама:

Мемори матраци

Става дума за модели матраци от компанията Симеонов, за производството на които е приложена мемори пяна. Пяната, която запомня извивките на тялото е нов материал, който повишава нивата на мекостта и гаранцияра за тотална почивка по време на спане. Тя намира приложение в правенето както на едностранни, също така и на двулицеви матраци. Освен всичко друго, продуктите за спане, изработени от пяна, която помни извивките на тялото, са подходящи за клиенти с болежки в гръбначния стълб. Мемори пяната подпомага за това районът на гърба да стои в идеална плоскост, а и да се даде еднакво почиване за цялото човешко тяло. Допълваме, че, пяната, която помни реагира на различни температури и качествено приравнява телесната температура докато сънуваме.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Гарантирано високо качество

колективът от фирма Матраци Симеонов сме напълно наясно с това/ знаем много добре каква е ползата от матрака не единствено и само за хубава почивка, живост и настроение за работа на човека, но и за неговото сигурно здравно чувство. ето защо предвиждаме големи финансови активи и желание за обещание за най-висок професионализъм в изработката на всички матраци от нашата продуктова гама. Матраците от марката Симеонов доставят на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача най-високи степени на комфортни усещания, давайки възможност на на физиката му да отпочине напълно нощем. Така почивката става едно приятно усещане на пълно възстановяване и доставяне на положителна гледна точка и обновена сила, с които животът да бъде изпълнен колкото се може по-добре.

Двулицеви матраци

Неедностранните матраци пък пасват за всякакви други легла и спални. Казано по друг начин, тези продукти са модерни легла и спални, , идващи заедно с подматрачната рамка. Немалко от неедностранните матраци , произведени от фирма Симеонов, разрешава на купувача и плюсово предимство, което дава силен тласък за нивото на комфорт в състояние на сън. А именно опция за ползване на две различни страни – предназначена за зимата и предназначена за лятото, които да се сменят съгласно периода от годината личните нужди и претенции на конкретния купувач.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Още тематични серии

Серията „Алое Вера“ е направена с идея за отпочиването на човешкото тяло в състояние на сън. Матраците от този вид включват материя с необходимото количество „Алое Вера“. Този плат спомага за завишаване състоянието тотален комфорт при допир с човешкото тяло. Матраците Симеонов, формиращи групата „Алое Вера“, безспорно ще ви сътрудничат да се отървете от несъзнателно насъбираните през деня напрежение и умора, и да се отдадете на сън с всички лечебни качества.

За следващата ни серия „Бамбук“ бамбуковите нишки са екологичен материал, който играе ролята на защита от природата срещу нежеланите миризми и опасните за човека микроби. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, почти заличават опасността от поява на алергии и прахови акари. Също така, в резултат на структурата им, която се проветрява ще се премахне и задържането на влага. С този способ ще си осигурите една подходяща, релаксираща и качествена зона за висококачествен сън и почивка.

Серията, която сме кръстили „Ванилия“ пък предлага на купувачите уютни и качествени матраци при които специално е е използван плат, който завишава степените на меко и нежно усещане при докосване от всеки. Устойчивата им направа гарантира силата им, а бялото ще се съчетае перфектно в стаята, в която спите.

В сходство с предната серия, и в серията, наречена „Какао“ се съдържат висококачествени за най-дълъг времеви период спални продукти, носещи най-високото равнище на удобство и комфорт в леглото. Общият нюанс матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но, също така, са допълнени изящни кафеви шарки, правещи горната му част по-пъстра и приятна за окото.

Секцията „Climattress” е сред най-пресните подборки матраци в нашия каталог. Спалните продукти, които тя обединява, са изградени отса с пяна с памет, съдържаща охлаждащи капсули Cool gel, които имат мисия за охлаждане на човешкото тяло ако има такава потребност. Матраците от “Climattress” серията ни са създадени за летния сезон, когато непоносимите жеги обикновено са причина за разстройство на съня на човека. И това не е всичко, отвореното им изграждане дава възможност за свободна циркулация на въздуха, което е още един плюс за онези, които не понасят жегите. С матраците от серията “Climattress” усетите, че най-после сте на море и се наслаждавате на приятния и разхлаждащ бриз.

Разделът, който кръстихме „Lux” има и такива с една страна и с две страни матраци. Две са възможностите в оползотворените средства за направата на въпросните матраци – единствено направа с дунапрен и комбинация от мемори пяна. Матраците отсерията, която носи името „Lux”, са сравнително твърди предлагат силна основа по време на спане. Съчетанието на дунапрен и мемори пяна предоставя меко удобство комбинирайки силна основаИменно поради тази причина матраците с подобен набор от избрани съставни части най-често са избирани за потребители, имащи проблеми с гръбнака.

И накрая – серия „Ladybird”. От тази серия ще останат доволни потребители които имат проблеми с гърба. Тук има както еднолицеви, така и двустранни матраци. Специфичната особеност на тези матраци реално е, че се състоят от основен слой с изключителна здравина. Върху въпросния основен слой е положен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретан с масажиращ ефект върху на човек. Поръчвайки си матрак от раздел „Ladybird”, вие започвате процеса по понижаване на болките, причинители на неспокойствия в съня ви, и и положителен развой на максимално отпочиване нощем.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Ниски цени и запомнящи се разпродажби

Матраците от произведени от фирма Симеонов съществуват в търговската система на извънредно поносими суми за обикновения човек в България. Предлагаме и хрумвания за за всички, които търсят комфорта си и търсят категорично най-доброто качество за за решенията в спалнята си. Всички наши продукти са с улесняване чрез за изплащане , спазвайки специфичните нужди/ необходимости и нужди на човека. В добавка, редовно на нашия сайт можете да намерите най-качествените матраци от продукцията на Симеонов на редуцирани цени. Бъдете внимателни за аналогичните оферти и отстъпки на на сайта ни в секция „Специални оферти“.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Предназначени за хотели матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов изработва и и подходящи за хотели, които а подходящи изцяло за използване в хотели. Същите са безспорно уместно решение за вътрешен дизайн в хотели от всякакъв вид, мотели. Тяхната основа е изградена от дървен материал от иглолистно дърво, даващ на продукта най-голямата устойчивост. На тази основа е допустимо да бъде монтиран както едностранен, така и двустранен матрак.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Еднолицевите матраци нормално се ползват за легла или спални, за които няма рамка, поставяща се под матрака. В случай че и и вашето място за спане е е от този вид, то едностранните матраци от компания Симеонов ще са ви от полза. Въпросните са именно с вградена рамка за под матрака и ще ви отърват от твърде много излишно време и активности, за търсенето ? и сглобяване. Рамките, поставящи се под матрака на произведението от нас еднолицеви матраци са произведени от иглолистни материали. Категорично тяхно превъзходство е абсолютната истина, че са елементарни за оправяне на функция за повдигане, когато говорим за кревати с такава функция.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Допълнителни придобивки за матраци

За финал, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще срещнете всякакви добавки за избрания от вас матрак. От защитни покрития и основи за матраци до специални възглавници с функция за засилване на усещанията за уникална почивка по време на спане. Продуктовата ни гама ще ви дари с максимален релакс и почивка.

Изберете матраците от компанията Симоенов и се насладете истинското удобство и комфорт по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са топ решение за всяко семейно огнище
Горни матраци
По-малки матраци
Матраци Симеонов – основни раздели с продукти
Мемори матраци
Гарантирано високо качество
Двулицеви матраци
Още тематични серии
Ниски цени и запомнящи се разпродажби
Предназначени за хотели матраци
Еднолицеви матраци
Допълнителни придобивки за матраци

Вашият коментар