Без категория

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която продава дрехи jack and jones изобщо ? Макар у нас тя да не е в редиците на най-популярните , си определено си струва да се запознаеш по-добре с творенията й и да намериш най-удачните сред тях, които подхождат на твоята същност и начина, по който усещаш света !

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните в Европейския съюз, но и навсякъде по света

Както съумя да прочетеш и в предишната ни статия, насочена към марката, дрехите Jack and Jones успяват да спечелят слава не само в Европейския съюз , но и навсякъде по света. Марката поддържа сътруднически връзки с редица фирми, които са обединени от сходни идеи и споделящи близки ценности. Дрехите Jack and Jones са предназначени към по-младите и работещи хора, като теб, които следят трендовете на модата и държат стилът им да отговаря тъкмо на тях. Дрехите им комбинират класическата визия с модерните понастоящем трендове , за да те спечелят завинаги, като почитател и верен фен.

Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на първите дънкови облекла на бранда, акцентират на добрата изработка и първокласния модел. Те са повлияни от достоверния винтидж стил, произвеждат отново избелените модели , сякаш минали през многократни пранета в пералня, кръпки, които са съшити върху основните парчета, от които е направена дрехата , подобно на кръпки. И със своето име , колекцията дрехи Jack and Jones се отнася до един особен период във времето, а в изработката си се стреми да улови неподправената душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази колекция предлагат първокласна изработка, прибавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, детайли , за да представят най-добрата винтидж визия с вплетени в нея актуални детайла. С почит към традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing показват облекла , които ще допълват оутфита на смелите мъжки личности , които предпочитат рок-енд-рола и почитатели на традиционното за него време .

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са окрилени от поп културата на града – начинът на обличане е интересен и многообразен, от него струи жизнерадост , а вдъхновението за тях е почерпено от най-актуалните тенденции . Те са много качествени и обединяват в себе си комбинация от цветови гами и стилове , даващи ти възможността да приспособиш абсолютно всяка визия по начина, който на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , които подхождат на личностите, които не се боят да изпъкнат сред другите. Отправени са към съвременните мъже , които много често комбинират многообразни начини на обличане в аксесоарите и детайлите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни дрехи, като щамповани тениски , блузки за ежедневието , суитшърти и дънки .

Оферти за дрехи Jack And Jones 2
Оферти за дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще видиш в каталога с артикулите ни, са сред най-продаваните на бранда, така че доказано са си отвоювали световния интерес . В тяхното число са изчистените тениски от линията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фин плат от пухкав памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който подхожда за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладния период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и разтегателни, но не предизвикват неудобство на тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са непромокаеми и предпазват от вятъра, са пригодни за всяка визия и са с много джобове, пригодени , за да събират абсолютно всичко необходимо .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 3
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те заведат в уличната култура на града. Уникални за тях са наличието на много графики , подобни на улични рисунки, които се използват при изработката им, и иновативните детайли . Използваните материи са с високо качество , а главните гами от цветове – класически, за да може орнаментите да се откроят по-отчетливо . Серията дрехи Jack and Jones Core съчетава обикновената и ежедневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, тениски с нарисувани графики , блузи с качулка и цип, обувки и тънки пуловери. Иновативната визия на дрехите Jack and Jones бива постигната благодарение на изрязани шевове и много други технически детайли , малка гама от цветове, неутрални нюанси, комбинирани с дръзки, открояващи се цветове, които грабват окото и определено привличат вниманието . Линията дрехи Jack and Jones Core отговаря на търсенията на младите мъже , които се водят от актуалните тенденции в модата . Градският начин на живот и активният живот ясно се вижда, съдейки по стила им на обличане.

Изберете дрехи Jack And Jones 4
Изберете дрехи Jack And Jones

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки

В началото след създаването на компанията , дрехите Jack and Jones са главно дънки, защото денимът вече е напълно утвърден на световните пазари и се предлага в всякакви варианти . И до днес , моделите дънки се продават в различни цветови палитри и нюанси , избелени , по-малко или повече скъсани, по впити към краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните модели „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който брандът успява да се утвърди на световния пазар и да си спечели мястото до другите разцъфтяващи дънкови производители . В последните години , фирмата лансира колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин водещата насока на дънките и цели да ги направи по-достъпни за всеки човек . Това , което е важно за компанията, е преди всичко първокласното качество, грабващият дизайн и майсторството на изработка.

Изключително добри дрехи Jack And Jones 5
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки ден – правят се новаторски визии от модерни и различни платове блузи с къс ръкав и ризи, в всякакви гами или с допълнени орнамента, модерни в конкретния период на представяне на колекцията . Именно за тази определена серия дрехи Jack and Jones, компанията упражнява дейност в тясно съдружие с неголям на брой отдадени на работата си снабдители, които дават най-добра изработка на финалния продукт . С помощта съвместното им сътрудничество , дрехите Jack and Jones стават задължителни за облеклото на всеки един , подходящи за какъвто и да е повод . Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже с актуален лайфстайл и елегантна визия – такива , които се стремят да наложат класическото облекло , но в по-съвременна и актуална вариация.

Открадни идея за начина си на обличане

Успяхме ли да провокираме интереса ти ? Силно се надяваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните тъкани и създадените орнамента, за да съчетаят различните визии и уникалната индивидуалност, която да ти понрави и да можеш да избираш сред многото оферти. Фирмата истински заслужава да бъде оценена и у нас по начина , по който се е утвърдила и в другите държави.

Прегледайте и повече наши модели и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 6
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 7
Невероятни дрехи Jack And Jones
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 8
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones
Ефектни дрехи Jack And Jones 9
Ефектни дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните в Европейския съюз, но и навсякъде по света
Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Разгледай и ти!
Стилът дрехи Jack and Jones Core
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки
Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден
Открадни идея за начина си на обличане

Вашият коментар