Без категория

Какво трябва да имаме предвид относно различните типове автогуми съобразно необходимите свойства

Какво трябва да имаме предвид относно различните типове автогуми съобразно необходимите свойства

Автогумите несъмнено са измежду най-съществените детайли за всеки автомобил. Вашите автогуми служат за придаването на максимално удобство и комфорт при задвижването на превозното средство , и гарантирането на защетеността, спрямо автогумите, както на водача, така и на всички наоколо. Когато искате да оправдаете тези цели обаче, е нужно да заложите на точните автогуми. В това изложение ще изведем важните фактори, които е важно да се вземат под внимание при избора им . Като допълнение, ще ви изтъкнем няколко ефикасни напътствия отнасящи се до последващите дейности по поставяне, така че всичко да премине по наистина най-добрия и сигурен начин за вас.

Зимни предложения автогуми

– те са създадени да създадат стандартното превозване на превозното средство в труднопроходими зимни обстановки , нерядко разполагащи с фактори като влажни пътни участъци, снегове и заледявания . Имайки предвид това следствие имат каучукова консистенция, характерна с нужната разтегливост при занижени температурни градуси и осигуряваща правилното сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми най-често се монтират през октомври или ноември и се подменят през пролетта , когато се установи , че мразовитостта и снеговете са вече завършили.

Различните условия изискват различни автогуми – роля и значимост

Различните месеци от годината си има своите особености определящи климата и метеорологичната обстановка около нас. И качествата на автогумите трябва изцяло да отговарят на точно определените времеви условия. Конкретно заради тази следственост на пазара се продават зимни и летни автогуми. Всеки един вид е специализиран да кореспондира на даденото състояние и пътна обстановка. Разбира се можете да се сдобиете с и универсални автогуми, които до някаква степен събират в себе си преимуществата на зимните и летните гуми . Нека да разберем по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Разнообразие от автогуми 1
Разнообразие от автогуми

Как да изберете съответстващите ви автогуми?

Наложително е при търсенето на автогуми да се вземат под око няколко значително важни съображения и характеристики . Тези фактори ще ви бъдат полезни да узнаете кои са най-точните и съответстващи автогуми за вашето возило. Те стартират от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до елементи като съответната цена и предназначение . В следващите редове на материала ще разберете онова, което трябва разберете за посочените детайли, изпълняващи важна роля в процеса на закупуване .

# Главни данни , да предвидим в подбора на автогуми

Размер – размерът със сигурност е една от съществените характеристики, които е нужно да се предвидят . За всеки тип кола си има отговарящ размер автогуми, често посочен в нейното ръководство . Със сигурност прочетете това упътване и имайте предвид дадените в него параметри. Купуването на непасващ за вашата кола размер автогуми е възможно да донесе няколко недобри последици при управление, като например излишен разход на енергия , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от голямо значение в процедурата на подбор на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която определената автогума е способна да поеме. От своя гледна точка пък скоростният показател разкрива последната вероятна скорост за определената автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният индекси посочват ограниченията при работата на посочените видове и модели автогуми, с които всеки един водач е длъжен да се придържа.

Роля – под „роля“ разбираме в какви пътни условия обичайно ще се движат конкретните автогуми. Разнообразната обстановка на пътищата изисква и различни методи и особености от страна на автогумите. Автогумите, изобретени за управление в градска среда , със сигурност гарантират по-икономично харчене на гориво и максимално кратък спирачен път. Ако обикновено минавате по магистрали или други главни пътища, основни за покупката на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, максималното взаимодействие с пътната настилка и последващият комфорт при управление.

Разноски – напълно нормално колкото по-стойностни автогуми желаете да поставите на използваното от вас превозно средство, толкова по-висока цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки всичко помислете подробно за кой тип автомобил търсите , в какви условия ще ви се налага да го използвате и кой тип детайли на автогумите са от огромно значение за вас. С този метод ще можете да реализирате възможно най- съответстващото и задоволително за вас съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Намерете автогуми 2
Намерете автогуми

Летни варианти автогуми

– подхождат точно на метеорологичните обстоятелства по време на топлия пролетно – летен етап в родината. Материалите , от които са направени те, предпазват от амортизация при бързи скорости, както и проблеми като последица от прекомерните жеги . Монтирайки на колата си летни автогуми, можете да бъдете убедени , че те ще се запазят в отлично състояние за значително дълъг времеви период .

Универсални автогуми Създадени с цел да се избегне досадната и неприятна за редица водачи на автомобили смяна на автогумите на всеки шест месеца. Дори и да не са способни нацяло да компенсират зимните или летните такива, те комбинират голяма част от характеристиките на двата типа и позволяват запазването на нужните равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми предоставят сигурното придвижване на колата през зимата, а от друга – са устойчиви на обичайните летни горещини.

Разгледайте автогуми 3
Разгледайте автогуми

Експресна доставка

– получаването на стоките от сайта ни стандартно се получава веднага в рамките на следващия работен ден. Дори съответният тип гуми се е изчерпал в склада ни и се налага тепърва да се внесе от Германия, интервалът е до 10 работни дни.

Вижте автогуми 4
Вижте автогуми

Гарантирано качество

– много доброто качество на автогумите и не само, налични в каталога на сайта ни, е сигурно . Всеки вид гуми се закупуват директно от Германия и са на базата на най-модерните Евро стандарти за сигурност и надеждност при движение .

Вие сте на ход да разгледате нашите разновидности на автогуми

Прегледайте каталога на сайта ни и си поръчайте най-добрите автогуми за своето превозно средство ! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете автогуми 5
Намерете автогуми
Разнообразие от автогуми 6
Разнообразие от автогуми
Информация за автогуми 7
Информация за автогуми
Оферти за автогуми 8
Оферти за автогуми
Информация за автогуми 9
Информация за автогуми

Зимни предложения автогуми
Различните условия изискват различни автогуми – роля и значимост
Как да изберете съответстващите ви автогуми?
Летни варианти автогуми
Експресна доставка
Гарантирано качество
Вие сте на ход да разгледате нашите разновидности на автогуми

Оставете отговор