Без категория

Любопитни препоръки , които искате да знаете за летните гуми

Любопитни препоръки , които искате да знаете за летните гуми

Огромната роля на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътната настилка – летните гуми се радват на необятно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните характерни особености. Наблюденията сочат , вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON обхваща три специални типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от обемни тръби за премахване на водата и улеи по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този тип летни гуми включва допълнително голям скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от спокойствие при опасни условия .

Летни гуми Syron – главни достойнства

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се понижава вероятността за зараждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ниски равнища на звук, удобство при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-главното нещо , от което има потребност един шофьор. Независимо от това , SYRON са от онези търговци , които налагат в индивидуалните си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното загряване . Изводът от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по-голям пробег и солидна здравина даже и при движение с голяма скорост.

Повече за  летни гуми 1
Повече за летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни детайли относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират съвършено сцепление и подвижност и гарантират по-скоростно изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и влажно ; по-мащабни външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които скъсяват спирачния път, предимно при значителна скорост; еластична жичка на коланите, които обезпечават по-добра обратна връзка с пътната настилка и внимателно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист , щом като става дума за сцепление и точност на возенето – това ги ситуира като прекрасен избор за ситуации , в които се изисква върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на търговеца да създава вълнуващо чувство от движението . Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

Нашият каталог с  летни гуми 2
Нашият каталог с летни гуми

Летни гуми SYRON – спомагателни предимства

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още редица приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни прорези, които дават гаранция за безопасността Ви при вече известния аквапланинг; полегати, околчести раменни повърхности, които се засягат незначително от пътната настилка и с помощта на които се прецизира движението и се редуцира опасността от някакво сериозно деформиране ; иновативната сликова смес, която прецизира шофирането на незасъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се осъществява умерено разположение на напрежението при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно . Летните гуми на марката SYRON съдържат други особени и значими характерни особености. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в изненадващи ситуации ; системата, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено товарене и рязко спиране – това са все неща, които съвместно с отбелязаните по-рано такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително съревнователен и първокачествен , което от своя страна е причината да се конкурира сполучливо с най-представителните производители в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава почит и обстоятелството , че при производството на летните гуми на SYRON се използват доста по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до минималното . Това дава шанс за по-мащабен пробег и по-оскъден разход на гориво.

Изберете нашите  летни гуми 3
Изберете нашите летни гуми

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-доброкачествено износване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и неизсъхнали пътни ленти , спомагайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се наслаждават на приключението . Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Допълнително , съвременната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Вида съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

Невероятни летни гуми 4
Невероятни летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus включват в себе си по-солидна смес на предпазителя и вече помената система за допълнително охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни ленти .

Ние от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви дадем редица елитни избори, и то на достъпни цени, също така и практичността по най-бързия и леснопостижим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от специализираните  ни сервизи, ситуирани на територията на цяла България .

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предлагаме изобилие от елитни и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително качествени летни гуми 5
Изключително качествени летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 6
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Огромно разнообразие от летни гуми 7
Огромно разнообразие от летни гуми
Изключително качествени летни гуми 8
Изключително качествени летни гуми
Голямо разнообразие летни гуми 9
Голямо разнообразие летни гуми

Огромната роля на летните гуми
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми Syron – главни достойнства
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни детайли относно създателя Dunlop
Летни гуми SYRON – спомагателни предимства
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашата кола
Ние от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Като за финал

Оставете отговор