Без категория

Типове интериорни бои и специфичните им черти

Типове интериорни бои и специфичните им черти

При покупката на интериорни бои и сглобяването на обща концепция, първо трябва добре да разучите пазара и какви типове интериорни бои можете да закупите . Дали да направите стените сияйни с металически оттенъци , да бъдат сатенено фини , игриви наситени пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, всичко това е свързано с интериорните бои. Създайте си представа коя разновидност стени си представяте . Интериорният стил е комбинация от изкуството мисъл за реализиране на по-добри среди за живот. По начина, по който хората прогресират , стават по-добри и променят така и пространствата , в които пребивават изпитват наложителност все от нещо променящо , на една вълна с актуалното . Началният ход в реновирането на помещенията е избирането на нов тон интериорни бои за стените . Без изключения това може да бъде не само най- изменящия метод , а и първата стъпка за сътворяване на обновен интериорен дизайн. Необходимо е да знаете , че освен добрите градивни идеи и качественото осъществяване на плана от огромна значимост е и вида на материала . Capbg последните пет години зарежда българския пазар италиански бояджийски материали , с добро име и качество. Продуктите им се продават в повечето вериги ремонтни магазини в България , а през последните две години продажбите им скачат двойно . Фирмата производител е в състояние да ни снабди огромен избор за всеки вид постройка .

Преди началото на нанасяне на интериорни бои

Преди началото на намазването на селектирания вид боя препоръчваме да направите грундиране. Така осигурявате върху стената напълно изравнена основа за действие като изглажда грапавите и хлътнали части. Осигурява една и съща поглъщаемост и по-просто и пестеливо поставяне на интериорна боя. Грундирането не допуска водата да се абсорбира в основата, точно поради тази причина играе от първостепенна важност за стабилността на стените. Съществено важно е освен настроение, интериорите ни да ни създават безопасна среда . Грунда се прилага по цялата ширина . За изсъхване се изчакват два – три часа. Готови сме да започнем с размазването на интериорни бои, когато базовата повърхност е устойчива на драскане.

 интериорни бои 1
интериорни бои

Колко пласта боя ни трябват ?

В почти всички случаи не може да бъде осъществено достигането на плътен цвят с еднократно намазване на боята. Винаги е потребно поне още едно или две нанасяния за постигане на желания интериорен цвят . За тъмните тонове два пъти могат да бъдат приемливи , а за светлите три-четири. В случай че планът за дизайна е лично ваш , вие сте тези които идеално усещат отговора на въпроса за слоевете боя .

Разновидности интериорни бои 2
Разновидности интериорни бои

Крещящо новият продукт Енканто

Без съмнение новост в интериорните бои в Италия е Енканто. Измислена на базата на вода и с трансформиращи се от дневната светлина тонове . Оползотворява се в голям брой пространства , заради ефектът от кадифе, който се получава. Тези бои са най-актуална модна тенденция на интериорни бои, тъкмо навлизаща на българския пазар.

Измиващи се бои

Още една близка концепция, лесна за откриване в Capbg са миещите бои . Чудесна консистенция и активизирано изсушаване я превръщат в съвместима за машинна или ръчна техника на боядисване. Излъчва топлота и дава завършеност на интериора . Продуктът е подходящ за съчетание с всеки тип зидове и идеална за комбинация с други основни бои, което би направило обстановката разнообразна .

Декоративни бои

Безспорна класика си остават декоративния тип интериорни бои. С металния си отблясък разбъркан с фин кварцов пясък се превръща не само във фон, а и в украшение на вътрешния дизайн на всеки дом. Отличаваща се с висока твърдост , дължима на пречупващите си частици. Консистенцията на багрилната смес я прави добра за шлайфане и полиране. Перленият отблясък пасва прекрасно в комбинация с интериорни елементи в златно и сребристо .

Каталог интериорни бои 3
Каталог интериорни бои

Сатенена елегантност

Атрактивно решение за работни сгради , ресторанти и артистични среди са сатенената разновидност на интериорни бои. Първостепенното качество дава воля за творене на многобройни разчупени строителни идеи . Чудесни за интериорна и екстериорна употреба. С желязна стабилност срещу влиянието на времето , сатенения вид интериорни бои запазват своя луксозен и блестящ външен изглед колкото е нужно . Най-много купувани за публични помещения . Съветваме ви да пристъпите професионалната употреба .

Какво още в Capbg

Не забравяйте да видите разновидностите на фирмата за екстериорни бои за повърхности , които ще изградят цялостната картина за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Вижте нашите интериорни бои 4
Вижте нашите интериорни бои
Каталог интериорни бои 5
Каталог интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 6
Разнообразие от интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 7
Огромно разнообразие от интериорни бои
Разновидности интериорни бои 8
Разновидности интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 9
Разнообразие от интериорни бои
Каталог интериорни бои 10
Каталог интериорни бои
Каталог интериорни бои 11
Каталог интериорни бои

Преди началото на нанасяне на интериорни бои
Колко пласта боя ни трябват ?
Крещящо новият продукт Енканто
Измиващи се бои
Декоративни бои
Сатенена елегантност
Какво още в Capbg

Вашият коментар